Uisge Beatha - mijn zeilboot een Dehler 36 JV - Detail pagina logboek

Blog categories

BACK
05 nov 2010 |
Hardlopen,  |
Gregor
1 reactie | 2683 keer bekeken.

Help Leef je Droom door de Zeven Heuvelenloop

Update 18nov2010De passie voor zeilen en hardlopen samengebracht in een sponsorloop.

Leef Je Droom!

Stichting Leef Je Droom helpt jongeren met een levensbeperkende hart- en vaatafwijking hun beperkingen te overwinnen. Om dit te realiseren nemen we ze mee met meerdaagse zeilwedstrijden of prestatietochten. Wij halen hen uit de wereld van alledag en motiveren ze hun grenzen te verkennen en te verleggen. Door de jongeren geloof in eigen kunnen mee te geven, raken zij gemotiveerd om iets te bereiken in het leven.

De initiatiefnemer van Leef Je Droom is Olaf Oosterman en hij is vaste schipper. Ondanks zijn eigen ziekte heeft hij eigenhandig het aangepaste zeiljacht Live Your Dream gebouwd. Olaf heeft het marfansyndroom, een bindweefselafwijking. Bij hem is de hele aorta (de grootste slagader in het lichaam) vanaf het hart tot in zijn liezen vervangen door kunststof.

Mijn passie is zeilen en hardlopen en heb met bewondering Olaf's verhaal gehoord en gedacht hoe ik hen zou kunnen ondersteunen bij het nastreven van hun doel.

Voor deze stichting ga ik zondag 21 november 15km hardlopen tijdens de ZevenHeuvelenloop, een wedstrijd door het Nijmeegse heuvellandschap. U kunt de stichting helpen door mij te sponsoren. Uiteraard zijn we blij met alle donaties én voor de eerste vijf sponsoren die €75,- of meer doneren, dan is er voor die vijf sponsoren een plek op mijn t-shirt plus een vermelding op de site van de Stichting Leef je Droom tot eind dit jaar.

Het maken van een shirt vraagt tijd, daarom hoor ik graag uiterlijk 7 november welke namen ik op mijn shirt mag laten drukken. Steunt u mij vooraf? Maak dan uw sponsorbijdrage over op:

  • Bankrekeningnummer 1345.66.335 Rabobank Lelystad
  • Stichting Leef Je Droom
  • Postbus 75132
  • 1070 AC Amsterdam
  • o.v.v. sponsoring G.J. de Graaf

Wilt u liever eerst weten dat ik de wedstrijd door het Nijmeegse landschap inderdaad uitloop en de stichting na afloop sponsoren, dan kan dat natuurlijk ook. Gebruik daarvoor eveneens het bovengenoemde rekeningnummer.

Voor meer informatie over Leef je Droom: www.leefjedroom.com

Update 08nov2010De site van LJD is ook bijgewerkt en heeft er een leuk nieuwsbericht aan gewijd.

Update 18nov2010

(klik voor grote foto)

De reacties op de sponsoroproep heeft tot nu toe heel leuke reacties opgeleverd. Dank aan hen die gereageerd hebben en die een bedrag hebben overgemaakt aan de stichting. Echt super!

Het shirt had wat voeten in de aarde om te laten maken; logo's die niet helemaal op het voor de drukker gewenste formaat zijn, een TNT die het laat afweten om de proef te bezorgen en uiteindelijk een pakketdienst die niet iets verder kijkt of er iemand opendoet en a.g. daarvan vanuit Zoetermeer terug moet komen om als nog te leveren. Maar het is er. Weer een stapje dichterbij de start.

Reacties

Op dit artikel zijn nog geen reacties... Laat als eerste een reactie achter!

Show the feedback form

Deel dit artikel op:


Deel deze pagina


Vraag of opmerking?
This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Alleen een mens kan dit overtikken