Achtergelaten berichten


Berichten achtergelaten in het gastenboek


49 berichten


dank en groet

24-04-20 07:28

Hoi Gregor, bedankt voor je tip over de waterpomp revisie; herkenbaar en inmiddels voor mij begrijpelijk verhaal. Ik was al eens op je site versurft geraakt tijdens je rondje, maar heb nu door dat er nog veel meer te vinden is. Tof! groet Bernard (Wadrover)

Wadrover

Leuk

02-02-20 12:07

Hoi Gregor,
Zoals aan jou bericht: leuk en inspirerend verslag “rondje Engeland”. Zelf in 2019 reis gemaakt als opstapper van GS52 van Ijmuiden naar Inverness, Caledonisch kanaal, Dublin, Cork en Cascais (Faro) in ruim 3 weken. Prachtige reis maar behalve zee niet veel gezien. Heb het voornemen zelf op dezelfde manier (solo en af en toe bezoek van mijn vrouw) ook te gaan doen met paar jaar. Of het er ook echt van komt, of dat het een andere omgeving wordt, dat zal de toekomst uitwijzen. Groet

Ron

Leuke site!

18-01-20 20:31

Ha Gregor, jouw site staat inmiddels bij mijn favorieten. Inspireert me om te groeien, zodat ik ooit jouw site kan gebruiken voor het plannen van vergelijkbare tochten.
Philip

Philip

goede vaart!

10-09-19 20:10

Hey Gregor, bedankt voor je bericht en de hulp, het was fijn je te ontmoeten! Goede wind en behouden vaart terug, dat je nog veel mooie plekken mag tegenkomen. Als je wil weten waar wij straks uithangen, neem dan een kijkje op sygiramondo.wordpress.com
Wat grappig trouwens dat onze vrienden van 2 Cappuccino je blog ook gevonden hebben ????

Groetjes, sanne en jasper

Giramondo

Up-to-(bijna)Date

26-07-19 23:27

Hey Gregor,
Gezien mijn plannen dezelfde tocht een keer te maken heb ik mij weken geleden aangemeld voor je mailtjes. Vanmorgen eindelijk begonnen met het begin in de Grevelingensluis en nu net klaar met het verslag van de klim! Up-to-dinsdag-date dus! Leuk je te volgen en bij te zijn. Veel plezier verder

Edward

Vertrektijden

08-07-19 13:47

hallo gregor,
Ik heb je verslag erg geïnteresseerd gelezen, omdat ik een soortgelijke reis plan. Heel goed, ik vind je aantekeningen over de vertrektijden.

Wilhelm

Grevelingen sluis

04-06-19 20:13

Ik lees op Facebook dat iemand een rondje Engeland gaat maken. Ik denk dat is ook toevallig. Zondag bij de Grevelingen sluis kwam iemand langs zij liggen die ook een rondje Engeland gaat maken. Toch maar even verder kijken en nu lees ik dat jij het bent. Grapppig *****. Ik wens je mooie zeildagen en ik ben benieuwd naar je reisverhalen.

Groetjes Edwin (Windfall/Hanse 385)

Edwin

Leuke site

27-12-17 21:52

Wij zijn een reis aan het plannen naar Honfleur en kwamen op jullie site terecht met veel leuke tips en info over jullie Dehler 36 jv. Wij hebben ook een 36 jv sinds 2015 en laten ons graag informeren door mede dehler zeilers.

2Cappucinno
23-03-15 22:09

Mooie webstek en leuk logboek.
we wensen jullie goeie wind en een fijn zeilseizoen.
Patrick en Ingrid
Mimosa - Oostende
KYCN Nieuwpoort (ligplaats)

Mimosa - Oostende - Oostende Belgie