Blog categories

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren
BACK
28 jul 2014 |
Zeilen, Logboek, Tochten,  |
Gregor |
1 reactie | 1325 keer bekeken. | Leestijd: 1 min.

Teleurstellende ervaring

Dat een vakantie niet alleen maar leuke ervaringen betreft, mocht ik vandaag ondervinden.

Teleurstellende ervaring
Uisge Beatha, Zeilen, WatersportVakantieweer(klik voor grote foto)

Het rommelt en dondert met loodgrijze luchten rond ons heen. Een blik op de weerfiles leert dat dat de komende uren zo blijft. We blijven nog een dag hier. Keuze is niet zo makkelijk gezien de gaande weersverandering en de het moment van thuis komen ook in zicht is; we hebben nog 5-6 dagen. We wikken en wegen, maar zijn het aandewindse gestuiter van de afgelopen tijd ook wel een beetje zat en blijven binnen.

Gaandeweg de ochtend klaart het weer beetje bij beetje op en drijft de vraag boven of we toch niet hadden moeten gaan varen. We hebben nog even voordat het tij zich tegen ons gaat keren. Over het algemeen kan ik meer hebben in zo'n situatie, maar of het dan ook een enigszins comfortabele tocht wordt, dat is maar de vraag.

Uisge Beatha, Zeilen, WatersportVeel water(klik voor grote foto)

Rond 14.00u gaan we de sluis door. Zoals verwacht is het hoog aan de wind en de stroom begint zich ook tegen ons te keren. We houden een uurtje vol, maar besluiten dat we hier de komende 30Nm geen zin in hebben en keren om om een nieuwe plek in Eastbourne te zoeken. De vorgie plek was nogal luidruchtig omdat een visser zijn visjes met vers stromend water op peil moest houden, maar de betreffende bakken stromen ook over waardoor er een constante waterval achter de boot klonk. Alles voor een goede nachtrust.

Boodschappen doen en een pint op het terras lijkt een prima alternatief. Helaas wordt de pret ruw verstoord doordat ik erachter kom dat ik op Marktplaats ben opgelicht. Voel me zwaar bedonderd hierdoor, vooral omdat het uitgebreide contact vooraf, beschaamd is. Meteen de bank geïnformeerd en een melding bij Marktplaats gedaan. Benieuwd of ik nog iets van het geld terugzie. Naar mijn idee zou ik tenminste de gegevens moeten krijgen van degene op wiens naam het rekeningnummer staat, als dat om privacyredenen niet wordt tegen gegaan. Hoewel ik van mening ben dat mensen die dit soort fratsen uithalen geen recht meer hebben op privacy. We bestellen nog een biertje.

Log begin: 737,57 Nm
Log eind: 743,90 Nm

Deel deze pagina


Reacties

Op dit artikel zijn nog geen reacties... Laat als eerste een reactie achter!

Klik om op dit artikel te reageren.
 Voeg een beoordeling toe voor deze reactie 
Opmerking titel:
Uw naam:
Uw E-mail adres:
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties op deze pagina:
Uw waardering:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
 

Deel deze pagina

Vraag of opmerking?

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)