Blog categories

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren
BACK
10 jun 2011 |
Logboek, Tochten,  |
Gregor |
Nog geen reacties | 2696 keer bekeken. | Leestijd: 1 min.

Rustig dagje Lowestoft

Na alle inspanningen van de afgelopen dagen is het lekker bijkomen in Lowesoft.

Rustig dagje Lowestoft

 Tags

Bijna als natuurlijk weer vroeg wakker. Na een tijdje liggen draaien, hardloopspullen aangetrokken om in de vroege ochtendzon langs de boulevard te gaan hardlopen. Even lekker ontspannen en ndenken over de gebeurtenissen van de afgelopen dagen; heb het als best hectische en inspannende dagen ervaren.

Tijdens een heerlijk eieren-met-bacon-ontbijt het logboek bijgewerkt, stukken op de site gezet en besproken wat we verder gaan doen nu langzaamaan de lucht aan het dichttrekken is. Veel verder dan door de hoofdstraat lopen, boodschappen doen en ons verbazen over hoe de lokale bevolking erbij loopt, komen we vandaag niet. Een relax-dagje dus.

's Middags eerste boek op de iPad uitgelezen en de schippers van de small ship race verwelkomt. Deze schippers hebben met hun bootjes (max. 8mtr lang) de oversteek gemaakt. Sommigen met bemanning en een enkeling solo. Hele prestatie. Als een van de laatste binnenkomt toch maar eens de misthoorn aanzetten. Reacties blijven niet uit.

Uisge Beatha, Zeilen, WatersportDressed up(klik voor grote foto)

's Avonds het traditionele diner. Herkenning van bekenden, typisch Engels maal, prijsuitreiking voor de SSR-zeiler, enkele toespraken en een onverstaanbaar NL-tekst die werd voorgelezen door Bill (the member of honner), hier vreselijk om gelachen. Na afloop nog enige muzikale begeleiding van de verenigingspianist. Weet niet of hij dat ook zo ervaart... Over het weer wordt veel gediscussieerd omdat de verwachtingen voor zondag en maandag verre van een rustige overtocht voorspellen. Welke keuze mak je en door wie laat je je beïnvloeden? Blijf je de zaterdag, of ga je toch varen. Wij hadden al voor deze laatste optie gekozen.

Vroeg naar bed. We willen om 06.00 BST vertrekken

De foto's van het Lowestoftdiner van de Nederlandse Vereniging van Toerzeilers, zijn op hun site te vinden.

Deel deze pagina


Reacties

Op dit artikel zijn nog geen reacties... Laat als eerste een reactie achter!

Klik om op dit artikel te reageren.
 Voeg een beoordeling toe voor deze reactie 
Opmerking titel:
Uw naam:
Uw E-mail adres:
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties op deze pagina:
Uw waardering:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
 

Deel deze pagina

Vraag of opmerking?

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)