Blog categories

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren
BACK
07 aug 2010 |
Tochten,  |
Gregor |
Nog geen reacties | 1789 keer bekeken. | Leestijd: 1 min.

Dagje Science Museum

Vandaag eens geen nautische avonturen...

Dagje Science Museum

Het plan om te gaan hardlopen laten we lopen en gaan na het ontbijt richting stad voor een bezoek aan het Science Museum. Na een cappuccino heerlijk de rest van de dag door het museum gezworven, mooie dingen gezien, met interesse naar de ontwikkeling van de ruimtevaart en van uurwerken gekeken, en ook geconstateerd, dat sinds ik hier op mijn 17e voor het laatst ben geweest, veel is veranderd, maar ook veel hetzelfde is gebleven.

Tegen sluitingstijd, een dag is eigenlijk te kort voor dit soort musea, richting Brompton Rd gewandeld en de naderende regenbui bij enkele Hoegaarden voorbij laten gaan. Na het nuttigen van Pub food richting boot gegaan. Allebei bekaf van het slenteren. Doen we nog koffie bij Gordon Ramsey? Of bij het clubgebouw? De laatste is dicht en de eerste, gelegen op de hoek van de marina, heel druk. Het is mooi geweest voor vandaag. Om 21.00u gaan de luikjes dicht.

Deel deze pagina


Reacties

Op dit artikel zijn nog geen reacties... Laat als eerste een reactie achter!

Klik om op dit artikel te reageren.
 Voeg een beoordeling toe voor deze reactie 
Opmerking titel:
Uw naam:
Uw E-mail adres:
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties op deze pagina:
Uw waardering:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
 

Deel deze pagina

Vraag of opmerking?

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)