Pagina uit het logboek van Uisge Beatha

  • 1 min.
  • apr 19, 2019
  • Tochten
  •  Gregor
Dagje Science Museum

Dagje Science Museum

 geplaatst
  • aug 7, 2010

Vandaag eens geen nautische avonturen...

Deel op  


Dagje Science Museum

Het plan om te gaan hardlopen laten we lopen en gaan na het ontbijt richting stad voor een bezoek aan het Science Museum. Na een cappuccino heerlijk de rest van de dag door het museum gezworven, mooie dingen gezien, met interesse naar de ontwikkeling van de ruimtevaart en van uurwerken gekeken, en ook geconstateerd, dat sinds ik hier op mijn 17e voor het laatst ben geweest, veel is veranderd, maar ook veel hetzelfde is gebleven.

Tegen sluitingstijd, een dag is eigenlijk te kort voor dit soort musea, richting Brompton Rd gewandeld en de naderende regenbui bij enkele Hoegaarden voorbij laten gaan. Na het nuttigen van Pub food richting boot gegaan. Allebei bekaf van het slenteren. Doen we nog koffie bij Gordon Ramsey? Of bij het clubgebouw? De laatste is dicht en de eerste, gelegen op de hoek van de marina, heel druk. Het is mooi geweest voor vandaag. Om 21.00u gaan de luikjes dicht.


Gerelateerde artikelen

De 8 Uur van de Oosterschelde

De 8 Uur van de Oosterschelde

8 uur zeilen op de Oosterschelde, zoveel mogelijk mijlen maken over vooraf bepaalde rakken en......

Lees verder
Huiswaarts na drie weken zeilvakantie

Huiswaarts na drie weken zeilvakantie

Nog een mooie zeildag als we van St. Annaland naar Herkingen vertrekken. De vakantie zit er bijna......

Lees verder
Eerste sup-ervaring

Eerste sup-ervaring

Heerlijke warme zeildag en vandaag voor het eerst op een sup gestaan en gepeddeld....

Lees verder


 Reacties

 Zijn benieuwd naar uw reactie