Pagina uit het logboek van Uisge Beatha

  • 1 min.
  • mrt 26, 2019
  • General
  • Logboek
  •  Gregor
Er is er een jarig

Er is er een jarig

 geplaatst
  • feb 24, 2010

hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is zij...

Deel op  


Er is er een jarig

Vandaag, vanavond om 19.30u om precies te zijn, is het vier jaar geleden dat ik op een koude winteravond in Workum Uisge Beatha kocht. Die middag van de keuring en de avond waar uiteindelijk het besluit viel, staat mij nog steeds helder voor de geest. Wat voor de verkoper een traan was, was voor mij een lach, de stap mijn eigen boot te hebben en de afsluiting van een zoektocht naar een andere, maar ook het afscheid gaan nemen van de Sonnevis. Een traject dat dit jaar in oktober eindigt. Uiteindelijk heb ik van meer afscheid moeten nemen dan ik had gewild.

Sonnevis, Uisge Beatha, Zeilen, Watersport

Sonnevis
(klik voor grote foto)

Terugkijkend naar de afgelopen vier jaar, heb ik al vele mooie, en soms ook voor mij spannende, momenten met UB beleefd. Thuis hadden we het over, 'als de boot toch eens kon praten', langzamerhand gaat dat ook voor mij en Uisge Beatha gelden. Ik hoop dat ik met haar (en ....) nog vele mooie momenten mag beleven!


Gerelateerde artikelen

Toiletwaterlozing aangepakt

Toiletwaterlozing aangepakt

Artikel uit de Toerzeilen (feb. '19) over de stand van zaken rondom het lozen van toiletwater op......

Lees verder
Klapschroef schoonmaken

Klapschroef schoonmaken

Het blinkend schoonmaken van de Featherstream 3-blads klapschroef en op maat maken van een......

Lees verder
Wat cijfers over 2018

Wat cijfers over 2018

Enkele cijfers over mijn zeil-, hardloop- en zwemjaar....

Lees verder
Blauwe romp schilderen

Blauwe romp schilderen

Het schuren van de romp van Uisge Beatha is achter de rug en kan worden begonnen aan het......

Lees verder


 Reacties

 Zijn benieuwd naar uw reactie