Blog categories

EBBM | dé webshop voor elektrische buitenboordmotoren
BACK
24 feb 2010 |
General, Logboek,  |
Gregor |
Nog geen reacties | 1867 keer bekeken. | Leestijd: 1 min.

Er is er een jarig

hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is zij...

Vandaag, vanavond om 19.30u om precies te zijn, is het vier jaar geleden dat ik op een koude winteravond in Workum Uisge Beatha kocht. Die middag van de keuring en de avond waar uiteindelijk het besluit viel, staat mij nog steeds helder voor de geest. Wat voor de verkoper een traan was, was voor mij een lach, de stap mijn eigen boot te hebben en de afsluiting van een zoektocht naar een andere, maar ook het afscheid gaan nemen van de Sonnevis. Een traject dat dit jaar in oktober eindigt. Uiteindelijk heb ik van meer afscheid moeten nemen dan ik had gewild.

Sonnevis(klik voor grote foto)

Terugkijkend naar de afgelopen vier jaar, heb ik al vele mooie, en soms ook voor mij spannende, momenten met UB beleefd. Thuis hadden we het over, 'als de boot toch eens kon praten', langzamerhand gaat dat ook voor mij en Uisge Beatha gelden. Ik hoop dat ik met haar (en ....) nog vele mooie momenten mag beleven!

Deel deze pagina


Reacties

Op dit artikel zijn nog geen reacties... Laat als eerste een reactie achter!

Klik om op dit artikel te reageren.
 Voeg een beoordeling toe voor deze reactie 
Opmerking titel:
Uw naam:
Uw E-mail adres:
Houd mij op de hoogte van nieuwe reacties op deze pagina:
Uw waardering:

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)
 

Deel deze pagina

Vraag of opmerking?

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)