leestijd
  • 1 min.
 geplaatst
  • feb 20, 2019
 categorie
  • Onderhoud
 auteur
  • GregorGregor
Kleur Anti Fouling

Kleur Anti Fouling

 geplaatst
  • dec 31, 2009

Welke kleur gaat de onderzijde krijgen?

Deel op

Kleur Anti Fouling

De anti fouling die ik de afgelopen jaren heb gebruikt, laat dit jaar meer aangroei zien dan voorgaande jaren. Vervelend. Wellicht tijd voor een andere anti fouling, echter de kleur wit (Dove White) is van de huidige leverancier niet in NL te krijgen. Natuurlijk zijn er andere fabrikanten en die hanteren een iets andere prijsstelling voor anti fouling. Daarom op zoek naar een andere kleur (en een andere leverancier).

Om een beeld te krijgen van het effect van de verschillende kleuren heb ik PB, die ik ken via het MyHanse-forum, gevraagd om de onderzijde van de boot te kleuren. De kleur vertekent wel in het onderwater, dus de kleur boven water is niet helemaal representatief. Het geeft wel een beeld. De kleur van de waterlijn is groen.

Ik ben nieuwsgierig naar de reactie van lezers van deze post, Reageer!

In het wit:

Uisge Beatha, Zeilen, WatersportOnderzijde Uisge Beatha Dove White(klik voor grote foto)


In het blauw:

Uisge Beatha, Zeilen, WatersportOnderzijde Uisge Beatha in het blauw(klik voor grote foto)


In het zwart:

Uisge Beatha, Zeilen, WatersportOnderzijde Uisge Beatha in het zwart(klik voor grote foto)


In het rood:

Uisge Beatha, Zeilen, WatersportOnderzijde Uisge Beatha in het rood(klik voor grote foto)