Weinig zeilen?


Pagina uit het logboek van Uisge Beatha

  • 1 min.
  • okt 22, 2019
  • Logboek
  • Gregor Gregor
Weinig zeilen?

Weinig zeilen?

 geplaatst
  • jul 4, 2007

Het weer en wedstrijdzeilen op een andere boot, maakt dat er met Uisge Beatha minder wordt gezeild.

Deel op  


Weinig zeilen?

Er wordt minder met de Uisge gezeild dan ik eigenlijk zou willen. Is dit nieuws? Misschien geen nieuws, wel een constatering die ik vanaf de site wil delen. Ik zal niet ontkennen dat het weer hier in belangrijke mate debet aan; varen in het zonnetje met een lekker windje geeft een ander gevoel dan me zeilpak met zuidwester klaar hebben liggen om de volgende bui te trotseren.

Zeil ik dan verder niet? Nee, zo erg is het ook weer niet. In de afgelopen maanden ook diverse boten wedstrijden gezeild en weer andere ervaringen op gedaan die ook op de Uisge van pas komen. Hoewel een ervaring tijdens de ronde van Noord Holland mij graag bespaard mag blijven, nl. een broach op een X-99, waarbij het net op tijd vastgrijpen van de reling voorkwam dat ik overboord ging.


Gerelateerde artikelen

Opstapper tijdens Rondje Engeland kijkt terug

Opstapper tijdens Rondje Engeland kijkt terug

Het laatste stuk van mijn zeiltocht rond Engeland stapt Roy op in Southampton en kijkt terug op......

Lees verder
Cijfers bij zeilen Rond Engeland

Cijfers bij zeilen Rond Engeland

Het rondje zeilen om Engeland, Schotland en Ierland in cijfers en een overzicht van de route met......

Lees verder
Veiligheidsmaatregelen bij zeilen rond Engeland

Veiligheidsmaatregelen bij zeilen rond Engeland

In de aanloop naar mijn rondje Engeland, eigenlijk rond Groot Britannië en Ierland, heb ik......

Lees verder


 Reacties

 Zijn benieuwd naar uw reactie 

Visual Captcha